Aparatul de aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026

Comparativ cu alte dispozitive de inhalare, aparatele de aerosoli au multe puncte forte, fiind foarte eficiente in cazul unei rate respiratorii scazute. Acestea sunt utile la orice varsta, de la copii pana la varstnici. Prin urmare, achizita este destinata pentru toata lumea.

Exista mai multe modele de nebulizatoare pe piata, cu compresor si cu ultrasunete. Cel cu ultrasunete este printre ultimele aparitii, folosind vibratii la frecvente inalte pentru a transforma medicamentele subt forma lichida in aerosoli. Iti recomandam aparatul de aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026.

Aparatul de aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026 este un dispozitiv pentru terapie cu aerosoli avand un design distins si o tehnologie bazata pe lipsa zgomotului. In cadrul acestui aparat, compusii pentru inhalare sunt transformati prin oscilarea unui cristal piezoeletric incorporat in aparat in micro-picaturi de lichid dispersat in aer. Medicamentul sub forma lichida este transformat in aburi ce pot fi inhalat cu usurinta.

Micro-picaturile medicamentului pot pătrunde în profunzime în sistemul respirator superior si inferior, aducând, prin urmare, ingredientele active la locurile afectate.

Terapia cu aerosoli este eficienta in tratarea afectiunilor pulmonare, astm, bronsita, sinuzita si alergii; în plus, aceasta poate atenua tulburările cauzate de răceli, alergii și iritatii si sa diminueze stimulul tusei, durerea și senzatia de presiune din zona sinusurilor paranazale, usurand expectorația.

Aceste aparate de aerosoli sunt ideale pentru utilizarea la domiciliu, practic si simplu de folosit, avand masca atat pentru adulti cat si pentru copil.

Daca ati ezitat pana acum sa cumparati un aparat de aerosoli pentru ca cel mic se sperie usor de zgomotele aparatelor, nu mai aveti de ce sa va faceti griji. Acest aparat este complet silentios, putand fi folosit si noaptea fara a trezi ceilalti membri ai familiei. Este de asemenea rapid, fiind nevoie doar de 5 minute pentru administrarea unei doze de medicament.

Dimensiunile lui reduse, de doar 15 cm, face ca acest aparat de aerosoli sa fie extrem de accesibil pentru cei care trebuie sa il foloseasca de mai multe ori pe zi sau pentru cei care calatoresc adesea. De asemenea este si foarte usoar, avand o greutate de doar 0.4 kg.

Este fabricat in concordanta cu standardele europene privind siguranta echipamentului medical.

Alte detalii tehnice: se alimenteaza la priza, volum maxim produs de inhalare de 8 ml, vine cu 40 de capsule pentru medicament incluse, capacitate de vaporizare de 0.4 ml/min.

Nu este recomandat a se folosi medicamente cu baza uleioasa, solutii vascoase si uleiuri eterice.

Durata, doza si frecventa folosirii tratamentului trebuie recomandate de medicul specialist.

Pentru mai multe detalii despre aparate aerosoli vizitati www.laica.com.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *