Implant dentar intr-o singura zi – la clinica DrSerban din Bucuresti

Cei care doresc sa aiba o dantura cat mai sanatoasa trebuie sa ii ofere acesteia toata atentia cuvenita. Pentru ca lipsa dintilor nu ofera nicicum o imagine estetica placuta, serviciile de implantologie sunt mai mult decat necesare. In capitala exista nenumarate clinici care ofera aceasta categorie de servicii, insa nu toate garanteaza reusita operatiunilor.

Dintre cele mai renumite clinici stomatologice din Bucuresti se remarca DrSerban, locul in care se poate realiza un implant dentar intr-o singura zi. Asadar, toti cei care s-au saturat sa nu se poata simti in elementul lor din cauza unei danturi incomplete, ar trebui sa se gandeasca in aceasta privinta si sa ia masurile necesare.

Ce implica un implant dentar realizat intr-o singura zi si cine sunt posibilii candidati?

Implantul dentar consta in introducerea unui dinte artificial in locul celui care lipseste. Este vorba despre un surub, care ia locul radacinii naturale a dintelui, ce urmeaza a fi inserat in arcada dentara. Acesta este realizat dintr-un material biocompatibil, care se asimileaza rapid.

Procesul de implantare este unul complex si necesita o atentie sporita pentru a fi unul reusit. Specialistii clinicii DrSerban vor implanta surubul prin intermediul unor tehnici speciale, care nu sunt deloc invazive sau dureroase.

Realizarea unui implant dentar intr-o zi este posibila pentru ca medicii detin experienta necesara in acest sens si lucreaza cu un profesionalism rar intalnit. In ceea ce priveste durata de terapie, aceasta variaza in functie de caz. Un avantaj al tehnicilor utilizate consta in faptul ca ajuta la reducerea insemnata a perioadei de vindecare. Asta inseamna ca protezarea definitiva poate fi realizata in timp record, cu rezultate de durata.

Care sunt candidatii potriviti pentru implant?

Orice spatiu lasat gol de dinti poate fi inlocuit cu un dinte artificial care sa imite perfect dintele natural. Acest lucru este posibil in cabinetele clinicii DrSerban. Chiar si atunci cand timpul trecut de la efectuarea extractiilor dentare este destul de indelungat, specialistii acestei clinici pot trata si efectua cu succes un implant dentar.

Tehnologia a evoluat intr-atat incat in prezent chiar si cei care nu au un os maxilar suficient de bun pentru realizarea implantului pot primi ajutorul necesar. Este nevoie de luarea unor masuri suplimentare in acest sens, variantele propuse la aceasta clinica fiind sinus lift sau bone grafting, in functie de situatie. Cu ajutorul acestora, arcada dentara, care este resorbita si afectata din cauuza lipsei dintelui, va fi reconsolidata.

Asadar, cu ajutorul tehnologiei Piezosurgery, pacientii vor beneficia de garantia ca vor avea parte de un act operator precis. In ceea ce priveste nivelul de dificultate, respectiva interventie este una minim invaziva. Medicii pot ajuta pacientii sa reduca disconfortul postchirurgical atunci cand este necesar.

Care sunt avantajele pe care le ofera un implant dentar realizat intr-o zi?

Spre deosebire de puntile dentare clasice, implantul dentar necesita o singura coroana si nu trei. De asemenea, dintii invecinati nu vor suferi din cauza acestuia. Cei care doresc au posibilitatea de a inlocui protezele mobile cu una fixa, pentru ca implantul dentar va oferi tot sprijinul de care este nevoie in acest sens.

Cu ajutorul implantului realizat de un medic profesionist, precum sunt medicii clinicii DrSerban din Bucuresti, pacientii se pot bucura din plin de o dantura sanatoasa. Toate piedicile ridicate de lipsa danturii vor fi inlaturate, iar acestia isi vor putea recapata increderea in sine si un zambet stralucitor.

Cei care doresc sa beneficieze de un implant dentar de calitate, pot accesa pagina drserban.ro pentru a afla mai multe informatii cu privire la procedura de implantare si despre cum se poate realiza un implant dentar intr-o zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *