Orice proiect rezidențial are nevoie de pompe pentru apă!

Soluții Pompare Fluide oferă partenerilor săi echipamente de pompare, service specializat, mentenanță periodică și consultanță de calitate înaltă.
Solutii Pompare
Solutii Pompare
Dacă planurile dumneavoastră pentru viitorul apropiat sunt ridicarea sau recondiționarea unei case, Soluții Pompare Fluide oferă echipamentele potrivite în ce privește vehicularea fluidelor și al sistemelor de pompare a apei.

Există o secțiune dedicată domeniului rezidențial de pompe submersibile, electropompe verticale, de drenaj, mixere, centrifuge și cu rotor semi deschis și sunt perfecte pentru racordarea unui sistem igienic și stabil pentru casa dumneavoastră.

Echipa Soluții Pompare Fluide asigură calitatea materialelor din care sunt construite sistemele și angrenajele distribuite. Produsele de la brandul Grundfos se află pe lista echipamentelor recomandate.

Un pachet complet de servicii vă va asigura suportul tehnic necesar pentru orice fel de cerință, montaj și punerea în funcțiune a echipamentelor achiziționate, informații și explicații suplimentare referitoare la buna funcționare a echipamentelor, service pentru fiecare dintre sistemele achiziționate și toate acestea la un cost optim.

Pentru orice fel de întrebări, informații sau cereri de ofertă, se poate apela telefonic la 0742828049 sau direct pe site https://www.solutiipomparefluide.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *