Schimbarea incepe cu franciza Barrier!

”De ce am ales o franciza Barrier? Ne-a placut ideea ca beneficiam in scurt timp de tot know-how-ul necesar, de un sistem de management bine pus la punct cu o experienta de peste 20 de ani.” (Sorin Vlad – Manager Franciza Cluj)

Proiectul franciza Barrier a fost elaborat pentru a dezvolta societatea civila si a imbunatati calitatea vietii. Inainte de a incheia un contract de tip Franciza, atat francizorul, cat si beneficiarul (francizatul) trebuie sa respecte faza precontractuala care are ca scop sa permita fiecarei parti sa-si confirme decizia de a colabora. Francizorul furnizeaza viitorului beneficiar informatii despre experienta dobandita, despre conditiile financiare, tehnologii, obiective, conditiile contractului, astfel incat francizatul sa participe, in deplina cunostinta de cauza, la derularea contractului de Franciza.

”Persoanele care se indreapta catre noi au spirit antreprenorial dezvoltat, multi dintre ei avand si cunostinte tehnice destul de bune. In dezvoltarea unui business Barrier este nevoie si de o aplecare spre zona tehnica, in special, in zona de service.” (Constantin Pintea – Departament Tehnic)

Procesul de selectie a francizatilor este asemanator cu o recrutare. Fiecare aplicant la o Franciza Barrier trece printr-un proces de selectie (interviuri, plan de afaceri) si apoi se ia decizia de vanzare a licentei. In etapele firesti ale procesului de recrutare conteaza si atitudinea.

„Pentru a intra in comunitatea Barrier tot ce e nevoie sa faci este sa te informezi constant, sa stii ce implica un business de Franciza. Cel mai bine este sa vizitezi un showroom Barrier si sa vezi angajatii la treaba. Daca iti place ce vezi esti foarte aproape sa detii propriul tau business. Totul depinde de cat de mult suflet pui. Reprezentantii Barrier vor fi tot timpul langa francizat si il vor indruma cu sfaturi ca sa reuseasca tot ce si-a propus.” (Valentin Stan – Manager Vanzari)

In ceea ce priveste alegerea unui francizat Barrier, este recomandat ca acesta sa inteleaga filosofia si valorile companiei, precum si sistemul de lucru.

Barrier mizeaza pe alegerea agentilor de dezvoltare cu spirit antreprenorial care sa transmita pasiune si incredere persoanelor interesate de francize.

”In 2014, am deschis primul showroom Barrier in Bacau si mi-am luat angajamentul sa dezvolt acest business pentru ca este in ADN-ul meu si pasiunea mea este sa cresc afaceri si oameni. Rolul meu este sa-i identific pe viitorii proprietari de Franciza si sa fiu un antrenor de antreprenori. Barrier mizeaza pe feedback-ul direct al francizatilor. Suntem permanent in contact cu partenerii nostri. De altfel, organizam periodic intalniri cu acestia pentru a culege feedbackul lor si a optimiza fluxurile de business. Modelul de business Barrier este bine primit mai ales ca ofera acces permanent la tehnologia, know-how-ul companiei mama, dar si la expertiza locala.” (Adriana Mazilu – Manager Dezvoltare Francize)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *