Cum alegi firma de constructii si amenajari? Sfaturi oferite de specialistii ATD System

Atunci cand vine vorba de constructii si amenajari interioare, oricine iti va oferi un singur sfat: sa lucrezi de fiecare data cu echipe de profesionisti. Indiferent daca este vorba de schimbare instalatii sanitare , de interventii la instalatia electrica, de zugravire, montare de parchet sau orice alta operatiune, va trebui sa alegi doar profesionisti. Cum poti face asta? Expertii ATD System iti ofera cateva lamuriri.
Societatea activeaza pe piata constructiilor si amenajarilor interioare inca din anul 2001 si a pus accent tot timpul pe calificare, specializare si servicii de calitate oferite clientilor. Cum oferta serviciilor in acest domeniu de activitate este foarte diversificata, expertii care isi prezinta serviciile pe www.atdsystem.ro ofera tuturor o serie de recomandari obligatoriu de urmat in alegerea firmei de constructii si amenajari.

Principala capcana in care cad proprietarii de locuinte este alegerea celui mai mic pret. Atunci cand cauta servicii de schimbare instalatii sanitare, constructii, interventii la instalatia electrica etc., foarte multi sunt cei care opteaza pentru cel mai mic pret, ignorand alte aspecte esentiale precum calitatea lucrarii, a materialelor utilizate sau a manoperei in sine. Un pret mult prea scazut ar trebui sa fie un semnal de alarma in acest caz, intrucat nimeni nu isi doreste lucrari de calitate indoielnica ce vor necesita numeroase reparatii si interventii ulterioare.

Alaturi de greseala de a opta pentru cel mai mic pret, multi mai fac o alta alegere pe care o regreta ulterior: angajeaza echipe de muncitori care lucreaza “la negru”. Chiar daca aparent costurile sunt mai mici, nimeni nu isi doreste sa nu poata gasi un responsabil in cazul in care lucrarea efectuata prezinta anumite probleme in timp. Colaborarea cu o firma de incredere, precum este si ATD System, ofera garantia calitatii dar si un plus de incredere proprietarilor, care stiu foarte bine ca interventiile ulterioare la lucrare vor fi realizate de aceiasi profesionisti.

Chiar daca un pret mult prea redus este un semnal de alarma, nici un avans solicitat in cuantum ridicat nu trebuie ignorat. Din nefericire, in numeroase cazuri firmele care au solicitat avansuri prea mari au incasat banii si au intarziat lucrarea sau nu au mai finalizat-o deloc. Specialistii ATD System recomanda tuturor sa se orienteze catre acele firme si echipe care nu solicita un procent mai mare de 10-20% ca avans.

Pe langa aspectele enumerate mai sus, expertii societatii mentionate mai precizeaza un element foarte important: fiecare lucrare realizata necesita si incheierea unui contract. In acest fel proprietarul se asigura ca termenele limita se respecta, ca devizul este indeplinit intocmai si ca poate trage la raspundere in baza contractului persoanele vinovate de executia defectuoasa a lucrarilor.

Odata ce se au in vedere toate elementele anterior mentionate, calitatea si durabilitatea lucrarilor va fi garantata. Orice proprietar de locuinta care cauta servicii profesionale, diversificate si prompte poate sa acceseze website-ul acelorasi specialisti care au oferit si recomandarile anterioare. In acest fel se vor asigura ca au parte de servicii de calitate, la preturi corecte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *