Cat de important este somnul pentru tine?


Este binecunoscut faptul ca organismul uman isi pierde tot mai mult din forte pe masura ce numarul de ore nedormite creste. Conform celor spuse de specialisti, un om nu poate rezista fara somn mai mult de 10-11 zile.
Este deosebit de important ca in fiecare zi sa ne luam timp pentru a ne odihni suficient. In 24 de ore, 8 ore de somn sunt perfecte.

Pentru un somn linistit trebuie insa sa iti creezi un mediu prielnic. De exemplu, pentru mine e foarte important sa am o lenjerii de pat bumbac, de calitate, o lenjerie de pat in care sa ma simt confortabil. Vara le prefer pe cele din matase, iar iarna pe cele din bumbac. Lenjerii de pat de calitate imi cumpar mereu online, de pe Asternuturisiprosoape.ro. Au aici au lenjerii de pat de lux foarte frumoase, lenjerii de calitate superioara la preturi foarte bune. Daca vrei sa afli mai multe detalii, intra pe site.
Cand eram adolescenta pierdeam noptile uitandu-ma la filme, socializand cu prietenii si asa mai departe. Uneori dormeam 4-5 ore, alteori 10-12. Stii si tu cum ai fost in perioada adolescentei. Insa, odata cu trecerea timpului mi-am dat seama de faptul ca somnul este deosebit de important si ca pentru a fi productiva am nevoie de cel putin 7-8 ore de somn in fiecare noapte. Asa ma organizez mult mai bine si nu ma simt obosita in timpul zilei.

Bineinteles ca mai am nopti in care nu pot sa adorm mai devreme, nopti in care am probleme de sanatate si tot felul de griji. Dupa astfel de nopti ma simt extrem de obosita si imi ia cateva zile sa imi revin si sa ma simt in forma.
Somnul pentru mine este extrem de important si este la fel de important pentru orice persoana care vrea sa aiba un stil de viata cat mai sanatos.

Da-i somnului importanta cuvenita si vei avea astfel si un stil de viata sanatos.
Si nu uita, ca pentru un somn linistit ai nevoie de un pat confortabil si de un mediu prielnic.
Pentru mine somnul este foarte important. Pentru tine?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *