Lansare STAHLWERK in Romania

Premieră pentru România, se lansează brandul premium de mașini-unelte CNC STAHLWERK
Lansarea brandului STAHLWERK are loc la târgul Demometal , în Brașov – Platforma Rulmentul, luni 23 octombrie, între orele 11:00 -12:30. Demonstrații LIVE, șampanie, cadouri și sunete de tobe se numără printre punctele forte ale evenimentului de lansare.
STAHLWERK
STAHLWERK
Târgul Demometal Brașov va găzdui o lansare marcantă în domeniul mașinilor unelte CNC dedicate industriei de prelucrare a metalului. Invitații vor putea testa live, în premieră, performanțele centrului de frezare CNC VECTOR 850R, care face parte din bradul STAHLWERK. De asemenea, șampania și suprizele vor fi nelipsite de la eveniment.

STAHLERK înseamnă tehnologie CNC premium în stare pură, o îmbinare remarcabilă a tradițiilor ingineriei germane și coreene. Mai mult, STAHLWERK reprezintă rezultatul a peste 90 de ani de experiență și expertiză în industria mașinilor-unelte CNC. Dedicat prelucrărilor mecanice, noul brand cuprinde trei linii distincte de mașini-unelte CNC pentru strunjire, frezare și electroeroziune.

Așa că, nu ratați lansarea STAHLWERK de la Brașov, Platforma Rulmentul, luni 23 octombrie, orele 11:00 – 12:30. Va fi unul dintre cele mai importante evenimente ale târgului Demometal.

Contact invitații la evenimentul de lansare: Raluca Sofrone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *