Caminul nostru

Casa noastra, caminul nostru, este locul in care traim, locul unde ne desfasuram diverse activitati, unde ne hranim, ne odihnim, ne bucuram, de aceea este foarte importanta pentru familia noastra.

Uneori este necesara o igienizare, o improspatare sau o reamenajare a locuintei, ca efect al uzurii ori pentru ca nevoile membrilor familie se modifica, aparand noi situatii ce impun in final o renovare.

Pe langa parte de constructii, trebuie avut in vedere si mobilierul casei, care fie s-a mai deteriorat sau demodat, fie nu mai corespunde nevoilor si gusturilor din prezent.

In general magazinele de mobila ofera corpuri sau pachete standard de mobilier produs in masa, iar dimensiunile si compartimentarea locuintei noastre nu ne permit sa cumparam ceva care sa nu corespunda, tocmai de aceea va fi nevoie sa gasim o solutie care sa asigure exact materialele, culorile ori dimensiunile care sa se plieze perfect nevoilor si gusturilor noastre. Un pas esential este sa alegem culorile si marimile mobilierului si apoi sa le comandam.

Si atunci cand vrem sa ne cumparam haine, de multe ori chibzuim nehotarati asupra culorilor ori modelului, deci nici cand alegem mobila nu este simplu, mai ales ca este o investitie pe termen lung. Alegerea culorilor potrivite nu este o decizie usor de luat, dar dupa o trecere in revista a gamei de materiale si modele ne facem o parere care ne va ajuta sa stabilim optiunile finale.

In magazinul MobiliCASA puteti consulta gratuit specialistii angajati, care va vor oferi suport profesionist, si puteti opta pentru varianta de mobila la comanda.

Pentru a veni in sprijinul clientului, pe site-ul www.mobilicasa.ro, magazinul detine o rubrica pentru comenzi. In aceasta rubrica puteti sa completati formularul cu datele dumneavoastra de contact, pentru a va contacta un consultant, scutindu-va astfel de un drum la magazin. Puteti lasa un scurt mesaj cu un rezumat al descrierii produselor care va intereseaza sau puteti atasa o poza cu o schita. In cel mai scurt timp, un consultant de vanzari va va contacta telefonic sau prin email, pentru a stabili amanuntele. In situatia in care nu detineti toate detaliile necesare, consultantul se poate deplasa la domiciliul dumneavoastra pentru consiliere si masuratori.

MobiliCASA se angajeaza sa raspunda la cererile dumneavoastra in maxim 24 ore in zilele lucratoare.

Dupa ce a-ti hotarat toate detaliile, veti primi din partea consultantului de vanzari oferta de pret personalizata si toate amanuntele necesare semnarii contractului si demararii comenzii in executie. Magazinul ofera pentru mobila la comanda garantie 36 luni pentru manopera si materiale

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *