Lumea are nevoie de Ceasmania

Nevoia oamenilor de ceasuri este inepuizabila. Timpul trebuie cronometrat cu atentie fiindca nu se mai intoarce sau daca pare reversibil nu mai este perceput in acelasi mod. Nicio iarna nu este la fel, nicio vara nu este privita de aceeasi ochi.

Ceasmania s-a inventat din dorinta de a ajuta oamenii sa nu se mai grabeasca, sa-si ia timp si sa-l puna la mana. Este cel mai mare magazin de ceasuri precise, ieftine si elegante din Romania si printre putinele de acest fel din lume.

Pe cat este de mare, pe atat este de generos, fiindca ofera o reducere de 5% la prima comanda si poti sa ai ce produs doresti in rate.

La raionul ceasuri dama  sunt 2158 de modele ordonate in functie de pret pe cele 54 de pagini virtuale. Favoritul meu este Ceas de dama GUESS LIMELIGHT W1053L1 care costa 870 de lei. Contrastul bleumarin- rosegold  este rafinat, iar modelul diferit de tot ce am vazut in alte magazine. Raportat la pret, cesul este foarte inteligent si dotat. Mecanismul de tip quartz ii ofera precizie, in plus are o rezistenta multumitoare la apa si afisajul complet cuprinde data, ora, minutele, secundele si ziua sapatamanii.

La categoria ceasuri barbati sunt 1352 de modele dispuse pe cele 40 de pagini virtuale. Pentrui iubitul meu, un impatimit al avioanelor trebuie sa ma grabesc sa comand Ceas barbatesc GUESS AVIATOR W0863G1 fiindca au ramas ultimele 2 bucati. Tonurile de maro, argintiu si crem se armonizeaza perfect, cureaua fiind din cea mai fina si mai rezistenta piele naturala. Probabil ma va certa ce pentru mine am ales un ceas de mana cu curea din silicon, dar si siliconul este un material prietenos si rezistent.

Si ceasul lui trebuie sa aiba afisaj complet, sa nu uite cand este Ziua Indragostitilor, cand este ziua mea, cand este ziua de cumparat flori, cand este ziua de film sau de luat masa in oras…

In concluzie, lumea incapand cu mine, are nevoie de Ceasmania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *