Cursul de… tractari

Eu, impreuna cu prietenul meu ne indreptam spre Timisoara. Ma inscrisesem la un curs de tatuaj artistic care se tine la Timisoara. Eram foarte entuziasmata ca imi pot urma visul si in acelasi timp entuziasmata ca avem ocazia sa locuim timp de 2 saptamani in Timisoara si sa ne bucuram de frumusetile oferite de acest oras.

Mai aveam cativa kilometrii de parcurs pana sa intram in oras , cand prietenul meu observa in oglinda retrovizoare un fum alb si dens iesind pe toba masinii. A tras pe dreapta, a pus avariile si triunghiurile de semnalizare. A ridicat capota si nu avea nici o idee ce se intampla la masina, iar eu cu atat mai putin.

Zarim niste faruri puternice care se apropie incet de noi. Era un tir. A oprit in spatele masinii noastre si din el a coborat un domn care ne-a intrebat ce am patit la masina. Prietenul meu i-a explicat situatia si ne-a zis ” Ah… este garnitura de chilasa. Nu ii puteti face nimic si nici eu nu am cum sa va ajut.”

In momentul ala am simtit ca mi se inmoaie picioarele. Dimineata urmatoare eu trebuia sa asist la prima zi de curs si disperasem. Nu voiam sa imi petrec noaptea in pustietate. Aveam nevoie sa ma odihnesc. L-am intrebat daca cunoaste vre-un numar de tractari auto din Timisoara care lucreaza non-stop. Acesta a zis ca nu, insa poate intreba prin statie. Zis si facut. S-a intors zambaret si ne-a spus ca mai multi colegi din apropiere au recomandat firma de service auto Timisoara, care are si servicii de tractari. Am sunat fara sa stam pe ganduri.

Neasteptat de repede, a ajuns masina de tractari. Au coborat 2 angajati amabili, au pus madina pe platforma si am pornit spre Timisoara. Am ajuns la service, am lasat masina acolo, programand o intalnire ziua urmatoare pentru a ne zice costurile si durata reparatiei. Pretul a fost chiar accesibil avand in vedere ca ne confruntam cu o problema destul de grava.

In cateva zile, masina functiona ca si cum nimic nu s-a intamplat. Prietenul meu era fericit ca cei de la service-ul Promotor au facut o treaba buna si rapida. Eu am fost bucuroasa ca am ajuns la timp pentru curs tot datorita firmei de tractari.

Recomandam cu incredere ! Service-ul Promotor au dat dovada de promtitudine, profesionalism si amabilitate de prima clasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *