Inchiriere schela metalica in Bucuresti, certificata UE

Structuri metalice utilizate in posibilitatea ridicarii de constructii si facilitarea accesului la inaltime, schelele metalice sunt usor de transportat si manipulat.

Depozituldeschele.ro ofera posiblitatea selectarii serviciului de preluare, transport si montaj al acestora, impreuna cu o echipa specializata, chiar in cadrul locatiei propuse de catre tine.

Pret mp² inchiriere schela metalica

Costul pentru serviciul de inchiriere schela este cuprins intre 1 – 1,5 Euro / mp / luna + TVA. Costurile variaza in functie de perioada de inchiriere, garantiile si bonitatea financiara a clientului.

In plus, depozituldeschele.ro pune la dispozitie posibilitatea de inchiriere suprafete mici de schela, de pana la 100 mp² / schela, pentru case individuale, la costuri de 150 Euro / luna / fara TVA, cu transport inclus in Bucuresti.

Obtine siguranta lucrarilor tale, prin inchirierea de schele profesionale

Cu un proces simplificat de montaj si demontare al schelelor, sistemele de schele metalice oferite sunt usor de manipulat, obtinand reducerea timpului alocat in instalarea acestora.

Indeplinind normele de securitate in exploatare cerute de catre UE, lotul de schele metalice ofera singuranta garantata, la peste 50 m inaltime.

Cu un grad ridicat de flexibilitate, formate din stalpi de otel de 2 si 3 m, avand la fiecare jumatate de metru un sistem de V-uri ce permit stabilirea de nivele de lucru oriunde este necesar, pentru acces dorit in cadrul etajelor constructiei.

Cu o inaltime de lucru de 1,2 m sau 0,8 m si o lungime de multiplu de 2,5 m, depozituldeschele.ro ofera siguranta si tehnicieni profesionisti, pentru consultanta si transport specializat.

Inchiriere schela metalica in Bucuresti

Profita de preturi pe mp² avantajoase, pentru serviciul de inchiriere schela metalica. Suna la 0735 211 091 pentru detalii, sau fa-ne o vizita online si completeaza formularul de comanda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *