Ceas de dama placat cu aur roz de 18K-Loisir Daytime 11L05-00357

Noua colectie a brandului Loisir este intitulata Daytime si are in componenta sa un nou model de ceas, noul ceas dama Loisir Daytime 11L05-00357.

Noua colectie de ceasuri dama apartine stilului fashion, o companie ce isi orienteaza atentia in mod constant, spre identificarea acelor concepte creative de cadou ideale, abordari ce sunt destinate exclusiv persoanelor dragi.

Noul ceas Loisir Daytime 11L05-00357, este produs de catre grupul Perideo SA, un brand ce lanseaza pe banda, produse luxoase cu un design „in rand cu moda a tot schimbatoare”.

Ceasurile lansate de brandul Loisir sunt comercializate pe piata in doua variante, ceasuri barbati si ceasuri dama  , produse ce apartin unui numar extrem de variat de design.

Forma carcasei este rotunda, cadranul ceasului este turcoaz / neon, carcasa este constituita din otel inoxidabil placat cu aur roz, de 18K, iar display-ul acestui ceas minunat este unul analog. Geamul ceasului este construit din cristal mineral, acest tip de cristal are un raport calitate/ pret foarte bun. Carcasa ceasului are culoarea rosegold, masoara atat in latime cat si in inaltime 40 mm, grosimea masoara 10 mm, ceasul are baterie incorporata, iar odata cu achizitionarea ceasului Loisir Daytime 11L05-00357, veti beneficia de o doi ani ce dureaza pana la doi ani. Ceasul dama Loisir Daytime 11L05-00357 poate suporta doar  interactiunea superficiala cu apa. Achizitionarea unui ceas quartz – elvetian este o decizie desteapta, datorita beneficiilor, dar si a rezistentei demne de apreciat. Ceasul quartz este o inventie de origine japoneza, aceasta a revolutionat piata ceasurilor prin intermediul preciziei si a pretului mic.

Aceasta gama larga de ceasuri de mana are ca public tinta acele femei care isi doresc sa achizitioneze o combinatie perfecta dintre o bojuterie si un ceas.

Bratara ceasului dama Loisir Daytime 11L05-00357 este compusa din otel inoxidabil placat cu aur roz, aurul cantareste 18 k, are o lungime de 200 mm, iar latimea masoara 18 mm. Culoarea bratarii este rosegolg, inchiderea ceasului se face prin intermediul unei catarame tip fluture, iar caracteristicile speciale ale ceasului sunt trei la numar, si anume: afisaj secunde, afisaj ore si afisajul minute.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *