Independenta, numele tau este videochat money-studio.ro

Ai aproape 30 de ani si stai cu parintii, fiindca nu te-ai gandit inca sa te casatoresti. Vrei independenta si vrei sa te bucuri de viata, fiindca ai pretentii de la ea. Nu iti doresti sa fii gospodina aceea care isi asteapta barbatul de la munca mirosind a ceapa, legata la cap sa-i treaca durerile si care primeste foarte rar bani sa-si cumpere o amarata de rochie!
Sa ceri bani pentru absorbante, pentru un ruj sau pentru un parfum este inuman!
Nu vrei sa umpli casa de copii, sa te duci cu ei la piata sau in mall, iar cand te roaga sa le cumperi ceva, o ingehtata, un suc, o acadea, bucurii banale pentru un copil, sa dai neputincioasa din umeri, fiindca banii sunt numarati sa ajunga de paine si de zarzavat pentru supa! Si sa stai cu parintii este greu, fiindca iti tin cont ca unui copil, ba iti impun ca pe vremea adolescentei sa fii in casa la ora 22.


E greu si situatia pare fara iesire. Ti se vorbeste voalat de coada alba impletita la mama acasa si de colegele tale care au copii. Evadarea ta pare fara iesire si fara solutie, fiindca un om paraseste cuibul parintesc, cand are unde sa se duca si finante sa se intretina…
Pune punct situatiei chiar acum si alege videochat money-studio.ro!
Independenta pe care nu ai experimentat-o pana acum, iti va arata ea insasi ce ai de facut. Incepe prin a te angaja si muta-te cu chirie! Trebuie sa tai cordonul ombilical, sa inveti sa traiesti pe cont propriu si sa te autogospodaresti!
Cu un salariu de 8 000 de dolari pe luna la inceput iti poti ”cumpara” tone de independenta. Vei avea cheia de la apartamentul tau si vei descuia cand vei dori fiindca vei putea sa te intorci si la ziua, daca asta iti este dorinta. La munca vei ajunge cu masina personala, cumparata in rate sau castigata la concurs. Daca ieri cereai bani sa iti iei o bluza sau rochie, va veni vremea cand vei cumpara braturi de fuste si de bluze, zeci de rochii, incat iti va fi greu sa aduci cu amandoua mainile cutiile!
Nimic nu iti va mai fi interzis ca pe vremuri. Stii cand stateai cu nasucul lipit de geamul unui restaurant? Iti era foame si te atragea mirosul de mancare, dar nu aveau un ban in buzunar. Accesul in acea locatie de mana a doua iti era interzis si ii invidiai pe oamenii care stateau cu farfuriile varfuite in fata.
Astazi, unde intri tu, nu pot intra zeci de oameni. Te invartesti in cele mai selecte cercuri: reastaurante de cinci stele, excursii in strainatate, magazine exclusiviste si cofetarii in care o cafea si o prajitura costa cat salariul unui bugetar.
Independenta este cel mai scump lucru al unui om, de aceea indrazneste fiindca un model videochat este respectat si are tot ceea ce isi doreste. Tot ce ai de facut este sa iti faci curaj sa pleci din casa parinteasca si sa te prinzi cu putere de angajatorul puternic: Money-studio.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *