Insectele daunatoare pot fi eliminate si cu metode traditionale

Oricat de ingrijita ar fi casa in care locuim la un moment dat in interiorul acesteia isi vor face aparitia insectele daunatoare. Furnicile, tantarii, mustele, plosnitele, puricii sau gandacii de bucatarie sunt doar cateva dintre insectele daunatoare cu care la un moment dat va trebui sa ne luptam. Avand in vedere ca acestea sunt purtatoare de multe boli trebuie sa actionam cat mai prompt din momentul in care acestea isi fac aparitia in casa noastra. In cazul in care numarul acestora nu este mare, insectele daunatoare pot fi eliminate si cu ajutorulor metodelor traditionale, nu doar prin apelarea la serviciile unei firme care ofera servicii de dezinsectie. Aceste metode sunt eficiente doar in situatia in care nu este vorba despre un numar mare de insecte daunatoare si sunt prezentate in continuarea acestui articol.

Cu toate ca tantarii pot fi indepartati cu ajutorul pastilelor pentru tantari sau cu spray-uri acestia pot fi tinuti la departare si cu ajutorul mirosului frunzelor de nuc sau cu ajutorul mirosului emanat de catre cuisoare.

Cu siguranta ca gandacii de bucatarie sunt cele mai detestate insecte care pot ajunge in interiorul unei case. Acestia pot fi indepartati cu ajutorul acidului boric sau cu ajutorul frunzelor de dafin al caror miros este detestat de catre gandacii de bucatarie.

Presarea prafului de copt in gaurile din podea sau pereti este o modalitate de a tine la distanta aparitia furnicilor. De asemenea, si sarea de lamaie, sarea de mare sau boiaua iute sunt eficiente pentru tinerea la distanta a furnicilor.

In cazul in care aceste metode traditionale nu mai reusesc sa faca fata valului de insecte care ne ataca locuinta atunci trebuie sa apelam la serviciile unei firme care ofera servicii de dezinsectie. Pentru ca aceasta alegere sa nu fie costisitoare trebuie sa apelam la serviciile oferite de catre companiaddd.ro pentru ca aceasta practica cele mai bune tarife dezinsectie. De asemenea gradul de eficienta oferit dar si faptul ca in cadrul acestei firme lucreaza doar oameni special pregatiti pentru combaterea daunatorilor sunt alte motive pentru care companiaddd.ro este cea mai buna alegere in momentul in care avem nevoie de serviciile unei firme de dezinsectie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *