Eccezionali GD08401

Noua colectie a brandului Giacomo Design este intitulata Eccezionali, colectie ce este conceputa intergal in spiritul stilurilor Casual, Fashion, Natural. Compania Giacomo Design este un producător, distribuitor si vanzător de ceasuri de mana pentru orice ocazie.

Ceasurile lansate de brandul Guess sunt comercializate pe piata in doua variante, ceasuri barbati si ceasuri dama , produse pe care le puteti achizitiona intr-un numar extrem de vast de stiluri si culori.

Forma carcasei este rotunda, cadranul ceasului are culoarea stejarului, indicatorii ceasului au culoarea aurie iar display-ul ceasului este analog. Geamul ceasului este construit din cristal mineral, un tip de sticla extrem de cunoscut si cunoscut international pentru calitatea si accesibilitatea pe care confera.

Carcasa ceasului este neagra precum culoarea lemnului de abanos, ceasul masoara atat in latime cat si in inaltime 40 mm, are o grosime de 10 mm, bateria ceasului este incorporata, iar odata cu achizitionarea ceasului Eccezionali GD08401, beneficiati de doi ani de garantie.

Mecanismul ceasului este Quartz, iar ceasul ceasul este dotat cu o rezistenta atmosferica de 2 ATM.  Ceasul dama Eccezionali GD08401 este un brand cunoscut exclusiv atat pentru calitatea ceasurilor pe care le produce, dar si pentru ceasurile usor de accesorizat pe care le produce.

Ceasul Eccezionali GD08401 are abilitatea de a suporta contactul accidental cu apa, insa ceasul ramane o alegere ce poate starni invidia celor din jur, iar aceasta este datorita rezistentei  mecanismelor quartz.

Ceasul Eccezionali GD08401 este unul dintre acele ceasuri de mana ce au ca public tinta personaele tinere, de toate varstele, ce cauta sa achizitioneze mereu modele de ceasuri iesite din comun.

Bratara ceasului dama Eccezionali GD08401 este confectionata din lemn de abanos, bratara are culoarea maro inchis, inchiderea ceasului se face prin intermediul unei catarame de tip fluture, bratara masoara in lungime 18 mm, iar caracteristicile speciale ale ceasului sunt: afisajul ore, minute si afisaj zilele saptamanii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *