Sprancene perfecte

Intotdeauna femeile s-au preocupat de felul in care arata si de frumusetea lor. O atentie deosebita au acordat-o si sprancenelor. Este foarte important, pentru femeia de astazi, indiferent de varsta, sa arate bine, sa se simta atragatoare, frumoasa, sa fie admirata. Ce te faci insa, atunci cand natura nu te-a inzestrat cu sprancene simetrice si dese, fiind nevoie sa apelezi zilnic la machiaj corector?

Asta inseamna o pierdere de timp si stres. Solutia salvatoare este micropigmentarea. Pentru ca nu stiam foarte multe despre acest procedeu, am intrat pe site-ul womenontop.ro, unde am gasit informatii utile despre micropigmentare sprancene si ce trebuie sa faci, inainte de vizita la un salon de specialitate. Am aflat ca trebuie sa respecti niste reguli obligatorii inainte de micropigmentare, cu 1 pana la 30 de zile. Cu 24 de ore inainte trebuie sa nu iei aspirina, vitamina E, ibuprofen. De asemenea, nu trebuie sa te pensezi cu cel putin doua zile inainte si, cu o saptamana inainte, sunt interzise suplimentele alimentare gen Omega3. Este foarte important sa nu ai probleme de sanatate. Cand te prezinti la un salon de specialitate, esteticianul va stabili care va fi forma sprancenelor, in functie de forma fetei, cat si culoarea lor in functie de culoarea naturala a parului. Cu ajutorul unui creion, va contura forma sprancenelor pentru ca ele sa fie simetrice, contribuind la imbunatatirea aspectului facial si la cresterea increderii sine.

 

Un alt articol interesant l-am gasit pe Poise.ro despre beneficiile ghimbirului. Ghimbirul contine o multime de vitamine si minerale benefice organismului, cat si gingerol, o subsanta cu proprietati antiinflamatorii. Aceasta radacionasa creste in zonele calde din China, India, Orientul Mijlociu, America de Sud. Avand proprietati antiinflamatorii, poate fi folosit ca adjuvant in tratarea diferitelor afectiuni minore sau la calmarea durerii. Ceaiul de ghimbir este foarte eficient in cazul starilor de rau dupa o operatie, regleaza nivelul zaharului din sange, scade colesterolul rau, imbunatateste memoria, previne Alzheimerul, este bun pentru ameliorarea starilor de rau in ulcerul gastric. Are numeroase beneficii aspra sanatatatii precum: calmarea problemelor digestive, tratarea infectiilor fungice, contribuie la reducerea stresului. Unele studii confirma efectele pozitive asupra starii de greata la gravide. De asemenea, consumul moderat de ghimbir reduce semnificativ efectele febrei musculare la sportivi. Si durerea resimtita in urma indigestiei este calmata. Are un gust iute, fiind folosit pe post de condiment in bucatariile orientale si ca ingredient la prajituri. Este o sursa de vitamine pentru organism.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *