Tu de unde iti achizitionezi bateriile alcaline?

Bateriile alcaline sunt acele baterii a caror sursa de energie electrica este dependenta de reactia chimica dintre zincul metalic si dioxidul de mangan. Acestea sunt mult mai eficiente si au o durata de viata mult mai mare decat in cazul bateriilor normale. Insa tot avem nevoie ca bateriile sa fie schimbate periodic, deoarece in ciuda evolutie extraordinare a tehnologiei, in cazul bateriilor pana in acest moment, mai mult de atat nu se poate face.

Bateriile alcaline pot avea forme diferite. Probabil cele mai cunoscute baterii sunt cele de tip AA sau R6, deoarece acestea se folosesc pentru mai toti consumatorii din jurul nostru si pe care ii utilizam zilnic. Fie ca este vorba de telecomenzi, aparate radio, lanterne, jucarii, tastaturi sau mouse-uri wireless si asa mai departe, bateriile alcaline sunt de nelipsit.

Tensiunea electrica nominala a unei baterii alcaline noi fabricate are standardul stabilit de 1,5 V. Totusi, tensiunea poate varia de la 1,5 la 1,65 V in functie de puritatea dioxidului de mangan utilizat la fabricarea bateriei sau de continutul de oxid de zinc din electrolit. Bateria descarcata poate prezenta o tensiune de 0,8 pana la 1 V. O tensiune marita poate fi realizata prin conectarea in serie a mai multor baterii (se poate ajunge la o tensiune de 4,5 pana la 5 V)

 

Aceste baterii alcaline se pot achizitiona atat la bucata cat si in seturi ce contin un anumit numar de baterii. Printre cele mai bune brand-uri de pe piata in materie de baterii alcaline sunt: Sony, Varta, Duracell, Kodaq, Panasonic si multe altele.

Dupa cum am specificat si ceva mai sus, bateriile alcaline sunt mult mai rezistente. Acestea rezista mai mult in timp fata de bateriile din zinc carbon spre exemplu, datorita dioxidului de mangan care este mult mai pur si mai dens in cazul celor alcaline iar spatiul ocupat de componentele interne este mult mai mic. Bateriile externe pot avea o capacitate de 3 pana la 5 ori mai mare, bineinteles in functie de tipul acesteia.

O solutie foarte buna pentru achizitionarea acestor baterii alcaline o reprezinta site-ul celor de la E-acumulatori, aici gasind o gama foarte variata de astfel de produse si la preturi foarte avantajoase.

Pe langa aceste baterii alcanile atat de necesare si utilizate de toata lumea, pe site-ul acestora poti gasii o multime de alte produse precum: acumulatori, UPS surse neintrerupte de curent, sisteme fotovoltaice si solare, sisteme eoliene si multe alte produse diverse, inclusiv baterii auto, camere video-audio, accesorii pentru retea, sisteme PC, statii meteo. etc.

Daca ti-am trezit interesul, acceseaza site-ul acestora si cu siguranta vei gasii ceea ce cauti in materie de electricitate. Serviciile sunt si acestea de cea mai buna calitate precum: retur simplu in cazul in care apar probleme cu produsul, livrare rapida prin curier, plata online securizata, produse originale 100% si bineinteles consultanta. In cazul in care nu esti sigur pe ceea ce doresti sa achizitionezi poti cere cu toata increderea sfatul profesionistilor E-acumulatori, si cu siguranta ti se va raspund la orice intrebare sau nelamurire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *