O tinuta eleganta pentru domni

 

Multe lucruri s-au schimbat in ceea ce priveste tinuta unui barbat. De la tinuta formala pe care acesta o adopta in permanenta in sociatate la tinutele simple, considerate casual care ii fac pe multi sa se gandeasca ca barbatii au abandonat cu totul stilul clasic, elegant si cavaleresc. Acest lucru nu este insa adevarat, existand inca barbati care prefera tinutele acestea in detrimentul celor casual.

Costul unei tinute elegante este insa destul de mare, asa ca multi barbati nu sunt prea incantati atunci cand vine vorba de asta, asa ca aleg varianta mai putin costisitoare, magazinele second-hand. In magazinul Evernisaj putem gasi astfel numeroase articole vestimentare second-hand pentru barbati de la branduri cunoscute si la preturi accesibile. De aici putem alcatui o tinut eleganta fara probleme, avand la dispozitie camasi barbati ieftine, unul dintre articolele de baza ale unei astfel de tinute. Acestea vin in tot felul de modele si in toate marimile, putand fi usor asortate cu o anumita pereche de pantaloni, cu un sacou sau cu un pulover.

In completare tinutei este nevoie si de o pereche de pantaloni, acestia fiind uneori mai importanti decat sacoul, deoarece in anumite situatii putem renunta la un sacou dar nu si la pantaloni. Asa ca in acest magazin clientii pot gasi pantaloni barbati ieftini potriviti pentru a alcatui o tinuta eleganta. Putem purta cu o camasa atat blugi cat si pantaloni normali, care sa aiba cel putin aceeasi culoare sau sa fie realizati din material textil asemanator.

Asa cum am precizat, putem purta atat sacou cat si pulover, fie unul din fiecare fie ambele, daca afara este mai racoare. Putem gasi ambele articole vestimentare in magazinul Evernisaj, de asemenea in numeroase modele, stocul fiind mereu reinnoit in fiecare zi de vineri. Astfel, clientii au la indemana haine second hand barbati noi in fiecare saptamana. Daca si voi sunteti in cautare de haine de calitate dar pentru care sa nu acordati un buget foarte mare, puteti alege acest magazin second hand si le puteti demonstra celorlalti ca nu este nevoie de multi bani pentru a purta haine „de firma” oricand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *