Aflati cat mai multe despre gazduirea pe web de la firma THC!

Site-ul agentiei ww.thc.ro, s-a deschis in anul 2013, cu scopul de a oferi servicii de inalta calitate in materie de mentenanta online, hosting pe site si inregistrare domenii web. Thc.ro a ramas o firma de incredere pentru multe afaceri romanesti care, desi pricepute la investitii, aveau nevoie de o echipa care sa le gestioneze site-ul. De aici a luat start portofoliul de clienti al firmei Thc.ro, iar popularitatea lor a crescut de la an la an.

Gazduirea dedicata inseamna in esenta ca site-ul dvs. web are propriul sau server. Ofera o putere si o flexibilitate imensa, dar de obicei este la un nivel premium. Ca atare, este important sa va faceti cercetarea inainte de a alege sa achizitionati acest tip de plan.

De exemplu, majoritatea site-urilor web incep cu un plan de gazduire partajat, dar in curand vor depasi limitele acelui plan partajat ieftin. Optiunile dvs. de aici ar putea include o actualizare la un server privat virtual (VPS) sau unul dedicat. Depinde de dvs. sa cantariti diferitele optiuni.

Dupa cum puteti fi constienti, gazduirea partajata stocheaza site-ul dvs. pe un server cu alte sute de persoane. Pentru blogurile personale sau intreprinderile foarte mici, aceasta optiune este suficienta. Cu toate acestea, nu este cea mai buna optiune pentru performanta si pierdeti din flexibilitate, deoarece nu puteti configura lucrurile singuri (din moment ce trebuie sa le impartasiti cu altii).

Pe de alta parte, un VPS ofera site-ului dvs. propriul sau spatiu, separat de alte site-uri, in timp ce inca partajeaza un server. Deoarece site-ul dvs. este blocat de alti utilizatori, performanta acestuia va fi probabil mai consistenta. De asemenea, obtineti un pic de flexibilitate atunci cand vine vorba de configurarea serverului.

Aceste tipuri de planuri va pot oferi viteza de care aveti nevoie, la un cost mai mic decat gazduirea dedicata si reprezinta un teren bun pentru cei care doresc sa faca upgrade. Cu toate acestea, gazduirea dedicata este planul de alegere daca aveti nevoie de cea mai mare putere pentru banii dvs. Cu toate acestea, dupa cum va asteptati, dezavantajul este costul, iar unele ajung pana la trei cifre pe luna. Din fericire, pana cand site-ul dvs. web are nevoie de unul care sa se ocupe de traficul sau, o retea dedicata poate rezolva toate problemele. Securitatea este importanta pentru fiecare site web, dar mai ales pentru cei care gestioneaza informatii sensibile. Aceasta ar putea include e-mailuri confidentiale, numere de card de credit sau informatii sensibile pentru clienti. Este esential sa protejati aceste informatii si site-ul dvs. web impotriva virusilor, hack-urilor si altor riscuri. Cu un server dedicat, sunteti complet responsabil de securitatea site-ului dvs.

Aceasta inseamna ca puteti optimiza caracteristicile de care aveti nevoie pentru cerintele specifice ale site-ului dvs. web si a fisierelor stocate. Desigur, sunteti, de asemenea, responsabil pentru modul in care aceste functii sunt puse in aplicare, dar acesta este unul dintre avantajele flexibilitatii. Thc.ro are planuri cu servere dedicate pentru toti clientii sai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *