Unde te angajeaza pe loc

Multi angajatori nu stiu ca din moment ce iti cauti de munca, ai nevoie urgenta de bani si te tot amana. Nu suna deloc moral:”Lasa ca va sunam noi!”, “Ne auzim la un telefon”.

Stiti de ce nu suna onest? Fiindca telefonul acela din partea lor nu il primesti niciodata!
Imi plac angajatorii care te angajeaza pe loc, fara tergiversari si alte motive! Merita tot respectul si cei care angajeaza iarna, cand toate resursele scad, iar omul si-a cheltuit stransura cu sarbatorile: mese festive, cadouri, decoruri specifice…

De pilda acum, cand orasul este paralizat de ploaia inghetata, se fac angajari videochat Studio.

Aici, angajarile se fac pe loc, fara zeci de conditii. De pilda nu iti cere nimeni experienta in domeniu, ci o echipa te formeaza la locul de munca. Nici de diploma nu ai nevoie, asa ca nu este cazul sa te ingrijorezi ca nu vei primi postul.

Cu toate acestea, conditiile sunt de vis! Iata la ce sa te astepti, daca ai aplicat pentru post:
1. La conditii mai mult decat decente de munca. Camera in care lucrezi este curata, luminoasa, mobilata cu gust. Daca este vara, stai la racoare, daca este iarna ai suficienta caldura. Nimeni nu te streseaza, nimeni nu te deranjeaza si numai tu ai datele de logare in contul de pe site.

2. Nu lucrezi pana la extenuare, fiindca tu iti alegi tura de lucru in functie de preferinte si de programul pe care il ai. Indrazneste sa aplici si daca esti studenta, fiindca vei avea timp si de facultate!

3. Salariile sunt mult peste asteptari. Vei putea sa iti achiti toate datoriile si sa iti cumperi tot ce doresti. In prima luna vei lua 10 000 de dolari, apoi salariul va creste in functie de implicarea ta. Nu exista limita superioara si sunt fete care castiga si 50 000 de dolari pe luna.

4. Esti angajata cu carte de munca, iar pentru tine, angajatorul achita toate contributiile la zi. Gandeste-te ca daca esti studenta, vei avea si cativa ani pe cartea de munca la terminarea facultatii si un rost pentru care altii te vor invidia.

5. Esti sprijinita de angajator sa iti cumperi bunuri importante, cum ar fi casa si masina. Pentru tine el negociaza cu dezvoltatorul sa iti poti lua cel mai bun apartament, in zona dorita de tine, fara dobanda si cu avans 0. Masina in leasing o iei la fel de usor, fiindca esti sustinuta in toate demersurile tale de catre angajator.

6. Vei arata mereu ca fetele din revistele de moda fiindca ai la dispozitie o echipa care se ocupa de aranjarea ta. Nu vei mai iesi nearanjata pe strada si vei purta numai haine elegante, fiindca vei avea bani sa-ti cumperi.

7. Patrunzi intr-o lume de vis: bijuterii scumpe, haine unicat de la magazinele exclusiviste, cosmetice de firma. Tot angajatorul te ajuta sa mergi in excursii exotice pe care sa le achiti in rate.

8. In cazul in care doresti sa iti imbunatatesti imaginea, adica sa ai buze mai pline, fese mai ferme, sa dispara cearcanele din jurul ochilor, sa iti pui silicoane, poti face operatii estetice in rate, negociate pentru tine de catre angajatorul atent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *