Produse promotionale pentru o afacere de succes!

 

In ziua de astazi, imaginea spune tot despre o companie, cu atat mai mult daca compania respectiva are strategii de marketing precum materiale promotionale si campanii pe retelele de socializare. Desi implementarea unui concept SEO este eficienta la nivel online, materialele promotionale tind sa atraga persoanele chiar mai rapid.

Agrafa.ro este o astfel de firma, specialziata in comercializarea de produse promotionale precum, cani, pixuri, agende, stick-uri usb si multe altele.

Articolele promotionale personalizate sunt considerate astazi printre cele mai eficiente campanii publicitare, la care ar trebui sa se gandeasca orice companie, mare sau mica si medie, in mod proportional cu posibilitatile si cu bugetele disponibile. Cunoasterea si constientizarea importantei emotionale pe care o poate transmite un articol personalizat este fundamentala, deoarece o campanie promotionala eficienta va permite sa castigati mult peste clientii de referinta si, astfel, sa aveti un avantaj asupra concurentei. Gadgeturile personalizate sau cele mai eficiente obiecte promotionale sunt, in general, cele care au o utilizare simpla si zilnica: un ceas pe care ne aruncam ochii, o inghititura de cafea din ceasca personalizata sau folosirea prosopului de plaja semnat. Datorita articolelor promotionale personalizate, potentialul client stocheaza culorile, forma si sigla unui anumit brand si chiar daca nu primeste un anumit beneficiu de la companie direct cu gadgetul, memoria unui anumit brand este creata in subconstient.

Caracteristicile care fac aceste produse utile in scopuri promotionale sunt, in primul rand, utilitatea si originalitatea. Un obiect imprimat cu un logo functioneaza numai daca este de fapt util pentru cei care il primesc drept cadou (din acest motiv, stilourile clasice personalizate sunt intotdeauna utilizate pe scara larga), dar si obiectele de zi cu zi, cum ar fi genti pentru rucsac din nailon, accesorii auto, imbracaminte, textile si articole de uz casnic. Nu lipsesc produsele tehnologice, cum ar fi unitatile flash personalizate, ieftine si eficiente, care sunt adesea percepute ca un cadou de bun venit.

Printre cele mai utile articole promotionale pentru companii, articolele de papetarie, trebuie neaparat mentionate: creioane, stilouri, agende si carnetele, cutii si asa mai departe! Crearea de articole de acest tip va va permite intr-adevar sa cresteti vizibilitatea companiei dvs. Si sa fim sinceri, cine nu are nevoie sa foloseasca pix sau creion in timpul lucrului? Crearea unui gadget de papetarie cu logo-ul companiei nu este deloc dificila. Se folsesc imprimante va permit sa imprimati pe orice tip de material, de la lemn, la materialul plastic al stiloului.

In ceea ce priveste pixurile si stilourile, exista totusi un dezavantaj grav: un stilou de proasta calitate nu are efectul dorit in ceea ce priveste imprimarea logo-ului. De fapt, se poate intampla ca stiloul sa fie sarac, atat din punct de vedere estetic, cat si functional. Acesta este motivul pentru care sfatul este intotdeauna sa va bazati pe o serie de tipografii, in masura sa va sfatuiasca cu privire la modelul de stilou sau creion care se potriveste cel mai bine stilului si dimensiunii logo-ului tau.

Agrafa.ro este locul ideal unde se pot personaliza produse pentru promovarea afacerii!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *