Produsele sunt in siguranta in cutiile de carton ipack!

Cutiile de carton au revolutionat lumea transporturilor fara niciun dubiu, iar ipack.ro ofera o gama vasta de cutii speciale pentru a transporta sticle, produse alimentare si solutii de depozitare. Cartonul ondulat este un tip de carton realizat din mai multe straturi de material in loc de unul singur. Mai precis, cartonul ondulat este plasata intre doua foi de carton normal, ceea ce creeaza trei straturi de carton. Cartonul ondulat creeaza buzunare de aer care imbunatatesc rezistenta la impact si manevrarea dura.

Cutia de carton ondulat este o solutie de ambalare la fel de personalizabila ca ambalajul traditional din carton. Cu toate acestea, este fabricat cu sisteme mai avansate care ii confera un nivel de rezistenta pe care cartonul traditional, pur si simplu, nu il poate atinge. Cu astfel de cutii transport este usor sa iti trimti pordusele in toata lumea, avand siguranta ca vor ajunge intregi. Grosimea ambalajelor din carton ondulat poate varia in functie de cerintele si nevoile utilizatorului. Diferitele tipuri de cutii din carton ondulat depind de tipul de ondulare si de compozitia cartonului ondulat.

Cartonul ondulat pe o singura fata consta dintr-un strat de carton normal si un strat de hartie ondulata, ceea ce inseamna ca ondulatiile sunt vizibile pe o parte.

Acest tip de carton este cel mai ieftin de produs, dar este si cel mai putin durabil. Astfel, este adesea folosit pentru a adauga un strat suplimentar de protectie pentru produsele deja ambalate.

Carton ondulat cu perete unic

Cartonul ondulat cu perete unic este cel mai comun tip de placa ondulata. Este considerat standardul pentru cartonul ondulat.

Asa cum s-a descris mai sus, consta dintr-un strat de carton canelat plasat intre doua foi de carton normal. Acest tip de carton este utilizat in principal pentru transportul cutiilor pentru marfuri. Cartonul ondulat cu perete dublu este format din doua straturi de hartie ondulata, separate de un strat de carton normal si plasate intre alte doua straturi de carton normal. Aceste doua straturi de hartie canelata il fac si mai puternic, astfel incat sa poata fi stivuit mai usor. Acest tip de carton este utilizat in principal pentru articole mai mari si mai grele. Aceasta cutie poate fi oferita in diferite tipuri de modele. Cu toate acestea, cele mai populare combinatii sunt EB si BC.

 

La ipack.ro cutiile din carton sunt de cea mai buna calitate, iar pretul este avantajos atat pentru marii, cat si micii producatori si antreprenori!

Carton ondulat cu perete triplu

In cele din urma, acest tip de carton este alcatuit din trei straturi de hartie ondulata, toate separate printr-un strat de carton normal. In plus, acestea sunt acoperite cu un strat de carton normal pe fiecare parte. Prin urmare, acest lucru il face foarte durabil, atat de mult incat poate fi folosit ca inlocuitor pentru lazi din lemn sau chiar combinat cu alte materiale.

Gama de cutii transport sticle este ideala pentru cramele din Romania care doresc sa trimita produsele spre vanzare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *